dilluns, de desembre 06, 2004

Uili Foc (1) a Israel (1)

El primer des de Israel!!!!
Vaja, ja torno a estar liat amb els viatges i com que ho havia promes a uns quants (no se a qui, de debo) doncs aqui teniu el primer dels wili focs...
Doncs vaig arribar a Tel Aviv el dissabte. Resulta que aqui la festa grossa es el dissabte -el Sabbath- i diumenge ja es treballa. I jo, que soc molt aplicat, doncs a treballar. L'avio a el Prat, com sempre que vaig amb Iberia, un retras de collons. Entro a l'avio i ja estava mig ple.... Venia de Madrit i la meitat no van baixar... Aixi que .. cap a Tel Aviv hi falta gent.
Quatre hores de viatge amb un "hostesso" espectacular.... tenia una pluma que " pa que ". Vaig anar un parell de cops al bany i havia de vigilar de no relliscar, no tinc res en contra d'ell eh? pero home!!!! una mica de dignitat!!!! Pero era el que em tocava i jo, molt amable que soc, li vaig demanar uns auriculars... sobre les 11 i 20 del mati, "como no...." respon ell. I al cap de dos minuts el veig passar pel meu costat amb una safata plena de begudes, de fet hi havia sis gots i dues llaunes de coca-cola.... I jo que penso...." Els de Iberia estan fatal, a compartir entre sis dues llaunes de vint cl....." Pero no!!!! "todo parecido con la realidad es pura coincidencia!!" El tio arriba al lloc, deixa els gots als viatgers i comenca a treure llaunes de fanta, esprait i cola de les butxaques.... semblava impossible... una i una altra, i una altra!!!!! i jo que penso... Ara treura els meus auriculars.... Doncs no.... No hi cabien es veu.
Jo, pacientment, seguia llegint el meu diari i al cap de deu minuts, el veig passar i li dic : " Perdona em podries portar uns auriculars...." i ell respon " como no...".. total que al cap de deu minuts mes encara no havien arribat .... i la peli es va acabar al cap de cinc mes... Un abans d'arribar a l'aeroport.
I a l'aeroport, bastant rapid. Nomes sortir de l'avio.... al mateix finger, un paio em para i em diu que es de seguretat i em comenca a preguntar coses... que com es diu el meu pare, que quin numero de calcat gasto..... la bomba vaja....despres agafo un taxi, pero com que es Sabbath, no tots treballen i el que treballa em fot el sablasso del segle..... sablasso, floretasso, pistolasso... tot junt... he quedat distret. Ja no puc canviar mes eroes i haig de tirar de visa (m'hi acabare afaitant segur...).
I l'hotel? La recepcio un caos, pero l'hotel maco per que si..
La finestra dona directament al mar, be, vaja, es veu el mar, que soc a la sisena planta!!! Al mati (m'aixeco a les 6,30) ja hi ha gent banyant-se, corrent i jugant a padel. Ahir vaig a esmorzar i la cosa mes surreal que he vist a un hotel.
Deviem ser uns quatre esmorzant i cap a les set trenta entra una senyora gran, d'uns cinquanta tacos, amb una bosa tamany toys ar as, de les que et donen quan compres un escalextric. La dona estava una mica perjudicada, ja m'enteneu, i comenca a pillar coses de tot arreu. Veu el pa i, agafa la barra sencera......, uns dotze iogurts, un parell de tasses de porcellana blanca, en un tovallo hi ha posat tot un joc d'olives, tonyina, ous durs i una altra cosa que no se pas que era. Despres ha agafat uns quants crusants i quan ha tingut la bossa quasi plena...., un bon tragu de suc de taronja i, cap a casa. Bonissim.
I dema me n'anire a visitar Jaffa que els alumnes em fan plegar mes d'hora (ja tinc l'entrepa de tonyina apunt) ....

Ja us seguire enviant coses..
Joan