diumenge, de juliol 27, 2008

Uili Foc a El Vilet


Ara va de Bo - el bon caçador

StaAnna08_323_DSC_3173
Doncs un altre Santa Anna, com cada any des de ja en fa més de vint, cap a Vilet hi falta gent. No hi ha altre lloc al Món per ser un vint-i-sis de juliol. Primer felicitar les Annes i després cap a l'esglèsia a plorar una mica amb el goig a Santa Anna. Aquest any amb la porta de la sagristia recuperada i amb la capellana fent-nos fotos a mitja missa.
Tots a fora i els microcosmos, els actors del vilet, a fer-nos un bon espectacle al mig del sol. Una calor de justícia i mira que fer-nos pagar per escoltar la música... ;-).
Després el vermut del Buidasacs al Sindicat (quins records), tots a dinar i a les sis cap al carrer major a fer la festeta pels nanos. Sempre es un plaer.
Aquest any més curt que les mosques sen't menjaven la xocolata calenta. Menjar pomes, trencar l'olla, les curses de sacs i les cadires -aquí tothom afegit a la festa- amb amenització acordeonil més o menys reeixida... I per acabar la tercera edició d'estirar la corda.. Sant Martí de Maldà contra Vilet i comarca (com que sempre som menys) i va guanya per tercer any consecutiu ..... tatxaaaaan!! el Vilet!!! et totes les categories!!! a veure que passa l'any que ve!!!
StaAnna08_399_DSC_3249
I a la nit, per acabar, teatre......


I ja fins l'any que ve.... espero que us agradin les fotografies....


i si les vols veure com un passe de diapositives

4 comentaris:

diablessamariken ha dit...

quina enveja! jo sempre he volgut "ser d'un poble" per anar a aquestes festes!

Molt divertit veure els adults jugant també :)

Ptons

Anònim ha dit...

Molt bones fotos i molt important que un petit poble com el Vilet recuperi i faci grans les seves festes i activitats.

Anònim ha dit...

Jo he tingut la sort d'estar en alguna d'aquestes festes que monta el Joan de ca la Quitèria. Són jocs de carrer tradicinals catalans i ens ho fa passar molt bé a petits i grans, gràcies Joan.

Uili foc ha dit...

Gracies anonims! m'encanta fer aixo a vilet, es com si fos el meu poble de sempre. I celebro que t'ho passis tant be..